Barry Callebaut

Pentru produsele noastre folosim materie primă de calitate premium – cacao și masa de ciocolată belgiană – de la Barry Callebaut, cel mai bun furnizor și exportator de ciocolată și cacao de cea mai bună calitate din lume. Supranumit „inima și motorul industriei de ciocolată”, Barry Callebaut este recunoscut la nivel mondial pentru calitatea ireproșabilă a materiei prime furnizate. Compania a fost creată în 1996, prin fuziunea producătorului de ciocolată belgiană Callebaut și compania franceză Barry Cacao, iar în prezent operează în 30 de țări din întreaga lume. Printre clienții tradiționali ai Barry Callebaut se numără marii producătorii de ciocolată artizanală, dar și cei mai cunoscuți ciocolatieri, patiseri și cofetari ai lumii.
În plus, Barry Callebaut este cunoscut și pentru implicarea constantă în inovație și cercetare în domeniul prelucrării ciocolatei și a testării de noi rețete. De exemplu, în ultimii ani, a lansat ciocolata prietenoasă pentru dantura, ciocolata cu probiotice, ciocolata cu un nivel ridicat de antioxidanți. Aceste inovații sunt conforme cu strategia de dezvoltare a Barry Callebaut în domeniul sănătății și a wellness-ului, principii pe care, de altfel, este construită și filosofia Sweeteria.

Laboratoarele Remedia

Laboratoarele Remedia este, de peste 25 ani, un nume de notorietate în industria farmaceutică românească, fiind unul din marii producatori autohtoni de suplimente nutritive, vitamine și minerale, pe baza ingredientelor de calitate. Cunoscut și ca promotorul care a introdus pe piața din România suplimentele naturale la plic, ușor dizolvabile în apă, pentru asimilarea rapidă a acestora de către organism, Laboratoarele Remedia este și producătorul exclusiv al Green Sugar, cel mai bun îndulcitor 100% natural cu gustul stabilizat de pe piața din România, cu 0 calorii si 0 indice glicemic. Aceste atuuri au făcut din Laboratoarele Remedia partenerul nostru ideal pentru producerea de ciocolată îndulcită natural, alături de Barry Callebaut.

In Laboratoarele Remedia, toate ingredientele utilizate pentru producerea suplimentelor provin din surse naturale și sunt atent analizate din punct de vedere fizico-chimic și microbiologic. Extractele din plante – și aici vorbim în special despre extractul se Stevia Rebaudiana, care stă la baza producerii Green Sugar – sunt standardizate conform farmacopeelor internaționale, iar spatiul de lucru, precum și procedurile, respecta normele de bune practici de fabricatie (conforme GMP). Furnizorii companiei Laboratoarele Remedia sunt firme de renume din Italia, Elvetia, Norvegia, Spania, Canada.

Green Sugar

Green Sugar, brandul companiei Laboratoarele Remedia, este înregistrat în Uniunea Europeană ca produs 100% natural, cu 0 calorii şi 0 indice glicemic, obținut din doar două ingrediente: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana (obținut prin opărire) și eritritol (obținut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis).

Am optat pentru Green Sugar ca metodă de îndulcire naturală a produselor noastre din ciocolată deoarece, spre deosebire de alți îndulcitori de pe piață, acesta este singurul dulce natural cu gust stabilizat, nu schimba gustul alimentelor sau al băuturilor pe care le îndulcește și poate fi folosit la preparate ce necesită preparare termică.