Cheesecake fără coacere #fărăzahăradăugat

Pentru toți copiii, “cu mic,
cu mare” am pregătit ceva dulce #fărăzahăradăugat , un cheesecake fără coacere,
la rece, cu ciocolată albă de la #sweeteria.  Rețeta e foarte simplă, gata
in 20 de minute, o las aici, poate vreți să încercați și voi.    
      

Cum
procedăm?!  

✅ pentru blat am pus in
blender biscuiți digestivi fără zahăr (găsiți la supermarket in zona de produse
pentru diabetici!) amestecați cu unt topit. Amestecul de unt și biscuiți este
blatul, îl așezati intr-o tavă cu inel și-l presați […]

Read more...

Cheesecake la micul dejun

Ma pot considera fericit pentru ca atunci cand am „pofta” sau „chef” de dulce am in SWEETERIA un aliat de incredere.

Azi m-am trezit cu pofta de ceva dulce asa ca am facut un cheesecake la pahar alaturi de produsul meu preferat, unt de arahide!

Ingrediente:

branza slaba de vaci 180 gr

unt de arahide Sweeteria 40 gr

sfere din cereale cu cacao Sweeteria 30 gr

ulei de cocos 10 gr

scortisoara 2 gr

miez de baton de vanilie […]

Read more...

Mousse cu avocado

Vă este poftă de ceva dulce?! Dacă și la voi duminica este “zi de răsfăț” pot să vă dau o idee de desert sănătos, bun, chiar și în variantă de Post, pe care îl puteți pregăti în doar 10 minute!
Ce să fie? Simplu: mousse de avocado cu ciocolată: sănatos, #fărăzahăradăugat, fără făină și fără coacere!

Cum se pregătește:
Avem nevoie de 2 buc avocado bine copt, de mărime mare, pentru 4 porții de mousse.
Pont❗️❗️❗️ NU vă place avocado, puteți folosi 2 […]

Read more...

Clatite pufoase cu unt de migdale Sweeteria

Ce să fie de mic dejun?! Răsfăț! Clatite pufoase (pancake) pe care să le pregatim Duminica dimineața, în Weekend, dar într-o variantă sănătoasă fără zahăr și fără făină!
Cum procedăm?
Las aici rețeta mea, poate încercați și voi!
Ingrediente:
3 oua întregi sau 2 banane foarte coapte ( bananele înlocuiesc ouăle în această rețetă! )
250 g făină
sau pentru o variantă sănătoasă de clătite și pentru cei cu intoleranță la gluten, folosiți 5 linguri făină de cocos sau de migdale – se […]

Read more...

Fursecuri umplute cu Greentella și nuci

De curând am achiziționat o formă specială pentru diferite feluri de fursecuri și am pus-o la lucru preparând aceste minunate fursecuri umplute cu cremă Greentella și nuci.
Abia așteptam să testez crema Greentella și pot să vă spun că mi-a plăcut maxim.
Iar pentru că această cremă este fără zahăr, îndulcită cu indulcitor natural, am îndulcit și aluatul pentru fursecuri tot cu acelasi indulcitor.
Au ieșit demențiale aceste fursecuri umplute cu cremă Greentella și nuci, se topesc instant de la prima degustare!
Ingrediente:
Pentru aluat:
1 […]

Read more...

Fursecuri cu crema Greentella

Ingrediente
Aluat
200g unt 82 % grasime
380 g faina alba
4 linguri indulcitor natural din Stevia si eritritol
1/ 2 baton vanilie sau esenta de vanilie
1 ou
un praf de sare
Crema
Greentella
Glazura
50 g banuti ciocolata amaruie fara zahar Sweeteria
50 ml frisca lichida
Untul la temperature camerei se mixeaza cu indulcitorul,sarea si semintele din batonul de vanilie pana devine spumat. Se adauga oul si se continua mixarea pana la incorporare. La final se adauga faina si se mixeaza pana ce aluatul devine sfaramicios. Aluatul se aduna cu […]

Read more...

Prajitura Rapida cu Greentella

Prajitura Rapida cu Greentella
De mult am asteptat aceasta noua gama de la Sweeteria si este cred ca completa de acum. Aceasta noua colectie de produse ne prezinta multa ciocolata belgiana indulcita cu indulcitor natural cu zero calorii. Banutii de ciocolata belgiana cu 40%, 50% si 70% cacao. Se topesc repede in creme, se pot folosi la glazuri, dar si la bauturi calde.
Cu alte cuvinte se pot adapta usor la retete. Banutii de ciocolata alba contin unt de cacao si […]

Read more...

Fursecuri cu ciocolată și nucă

Ne plac fursecurile foarte mult, iar acum de Sărbători parcă sunt mai bune ca oricând. Se potrivesc
tare bine pe mesele festive și sunt tare îndemânoase în sensul că nu trebuie să tai, să pui pe farfurii separat, etc..
Pentru că anul acesta ne gândim la sănătatea lui Moș Crăciun, am decis să le facem fără zahăr cu ajutorul prietenilor de la Sweeteria. Sunt atât de bune încât veți vrea să mai faceți o serie.
Mă gândeam să le denumesc Ferrero Rocher […]

Read more...

Prajitura cu morcov si glazura de ciocolata Sweeteria

Am mancat intr-o vizita o prajiturica cu morcov si ciocolata si tare mi-a placut cum a picat la cafea.
Asa ca…mi-am pregatit-o si eu acasa 😉
Reteta pe care-am ales s-o testez am gasit-o la DIVA IN BUCATARIE, insa cum nu a vrut nimeni sa imi sparga nuci :)) am folosit nuca de cocos, dar, cu siguranta voi pregati si varianta cu nuca.
Elementul surpriza al retetei il constituie glazura pregatita cu banuti de ciocolata Sweeteria, deliciosii banuti fara zahar pe care-i […]

Read more...

Chec cu banane si banuti din ciocolata cu lapte

Chec cu banane si banuti din ciocolata cu lapte, Sweeteria, este un desert rapid, bun pentru orice zi a saptamanii. Recomand sa folositi banane bine coapte, acestea vor conferi o aroma buna checului. Este un mod excelent de a le folosi.
Pentru reteta de chec cu banane si banuti din ciocolata fara zahar, cu lapte, Sweeteria aveti nevoie de cateva ingrediente simple, pe care le avem mereu in casa. Mai puteti adauga nuci si puteti glazura checul cu ciocolata.
La chec […]

Read more...