Sweeteria in Blogosfera

Keto Mug Cake din semințe de in, îndulcit cu Dulcișor

Recent am primit de la magazinul online NoSugarShop.ro câteva combinații de stevia cu eritritol. Mi s-au părut interesante, astfel încât le-am pus la treabă, și vreau să vă împărtășesc impresiile mele.

Sos iute-dulcisor

Pentru azi vin cu o alternativa la sosul sweet chilly din comert. Poate insoti orice preparat sau poate fi consumat ca atare cu paste. Am folosit indulcitorul natural de la Sweeteria, cu 0 calorii si 0 indice glicemic.

Dulcisor fara zahar

Sweeteria ne ofera indulcitorul natural fara zahar. Mai exact dulcisorul, caci despre el vorbim este un indulcitor de ultima generatie obtinut din extract de inalta puritate din fruze de Stevia Rebaudiana si eritritol(obtinut din porumb). Datorita acestui proces inovator de productie, cele doua ingrediente vegetale fuzioneaza intr-un singur cristal cu gust omogen, oferind consumatorului experienta unui inlocuitor perfect al zaharului sau al indulcitorilor artificiali.

Rețete fără zahăr: Zefire cu dulcișor by Sweeteria

7 linguri de zahăr… această este cantitatea maximă pe care ar trebui să o consumăm pe zi! Conform nutriționiștilor această este cantitate care nu ar afecta sănătatea noastră, dar… dacă luăm în considerare faptul că o singură cană de suc a unora dintre cele mai populare branduri din comerț sau băuturi răcoritoare carbogazoase celebre, conține deja mai mult zahăr decât acea cantitate, vom vedea că nu este ușor să rămânem în limitele sigure pentru a ne păstra sănătatea.

Clatite americane fara zahar

Dacă ne gândim la un mic dejun american autentic, cred că nu avem decât două opțiuni: faimosul bacon cu ou sau clătitele americane. Scenele de familie perfectă se desfășoară în jurul unui mic dejun consistent, apoi toți ai casei își văd liniștiți de treabă.

Sweeteria – ceva dulce care nu ingrasa!

Consider ca un brand este pe atat de corect perceput pe cat ii sunt ambasadorii. Poate ca de asta, de multe ori, unii opteaza sau nu pentru un anumit brand: carisma persoanei care il reprezinta, nivelul de cunostinte, modalitatea in care isi expune ideile, prezenta, toate formeaza o prima impresie care de multe ori ne va influenta deciziile referitoare la acel brand.

Produse pe bază de îndulcitori naturali de la Sweeteria

Om nom mnom… Cu așa poftă savurăm mulți dintre noi prăjiturile preparate în casă, pe cele cumpărate de la cofetărie, dar și alte produse dulci pe care le găsim ambalate frumos pe rafturile supermarket-urilor, cât și a magazinelor mici. Pofta de dulce ca pofta de dulce, dar momentul ăla în care mușcăm pentru prima oară dintr-o ciocolată abia cumpărată sau când gustăm prăjitura preferată… mmm, can’t stop the feeling.

Noutati delicioase Sweeteria- ciocolata cu fructe liofilizate si greentella

Dulciurile sunt slabiciunea mea. Pot renunta cu usurinta la o portie de mancare si sa consum dulciuri. Stiu, stiu, nu e sanatos deloc dar e placerea mea vinovata. De-a lungul timpului am cautat alternative sanatoase ale dulciurilor din comert si am descoperit cele mai savuroase, delicioase dar si sanatoase dulciuri de la Sweeteria.

Sweeteria – sau de ce să alegi dulciuri sănătoase

Sweeteria – Alchimie în ciocolaterie, este primul laborator din România care produce dulciuri exclusiv pe bază de îndulcitori naturali de cea mai bună calitate. Produsele Sweeteria se diferențiază de alte dulciuri prin simplul fapt că nu au zahăr adăugat, aditivi, arome, conservanți artificiali sau coloranți sintetici.