Ce-ar fi Paștele fără ouăle si figurinele de ciocolată? Devenite deja tradiție la noi, ouăle de ciocolată sunt probe de măiestrie pentru orice cofetar, dat fiind că nu orice rețetă de ciocolată se poate modela și-și poate păstra forma, astfel încât să obținem faimoasele ouă. Desigur că pentru noi, bravii cofetari de la Sweeteria, provocarea a fost mai mult decât binevenită – și, mai mult, am mai adăugat o provocare, deja tipică nouă: cum să facem ouăle să fie mari, frumoase, strălucitoare, solide, dulci și minunate la gust, pentru cei mici și cei mari deopotrivă, însă absolut fără zahăr? Asta pentru că noi ținem la silueta și sănătatea ta și le dorim celor mici și celor mai deopotrivă să fie sprinteni și trași prin inel și nu să semene cu niște oușoare rotunjoare!
Ca urmare ne-am pus pe treabă, am în locuit tot zahărul cu îndulcitori naturali, am potrivit consistența ciocolatei și am modelat-o astfel încât să obținem ouă mari și spectaculoase, lucioase și foarte gustoase, adică pe gustul fiecăruie: din ciocolată amăruie, din ciocolată cu lapte sau din ciocolată albă. Pentru ciocolata amăruie și cea cu lapte am folosit masă de cacao, unt de cacao și îndulcitor 100 % natural pe bază de Stevia Rebaudiana și aritritol din porumb nemodificat genetic. Pentru ciocolata albă, greu de modelat și ceva mai greu de potrivit la gust, am folosit unt de cacao și drept îndulcitor siropul de agave.
Ciocolata Sweeteria este prima ciocolata fara zahar, cu indulcitori naturali, produsa in Romania.
- Stoc epuizat
NOU!
- Stoc epuizat
NOU!
- Stoc epuizat
NOU!
- Stoc epuizat
NOU!
- Stoc epuizat
NOU!
- Stoc epuizat
NOU!