Irezistibil la puterea a doua: creme din ciocolată cu alune, farmec și fantezie, dar fără zahăr și fără griji!

Undeva în Italia gurmandă s-a născut formula care se pare că a pus monopol pe topul dulciurilor irezistibile: ciocolată + lapte + alune = plăcere! Totul cu o condiție: să fie dulce și tartinabil! De aceea lovitura de geniu a fost transformarea ciocolatei asezonate cu alune de pădure într-o pastă onctuoasă, care strălucește absolut seducător, miroase absolut irezistibil, se întinde pe pâine, pe biscuiți, pe blaturi de prăjituri, fură inimi inocente de copii, dar adulții nu sunt nici ei scutiți!

Plăcere pe toată linia, dar pentru a se obține acest efect este nevoie de gust dulce și de consistență fluidă și catifelată, obținută cu adaos de grăsimi! Ce înseamnă toate astea? Știm cu toții, calorii! Și nu numai: înseamnă și risc pentru glicemie și colesterol! Cu timpul s-a impus oarece rezervă față de această minune a deserturilor, fără ca prin asta ea să devină mai puțin seducătoare… ba chiar dimpotrivă!

Sweeteria, care se știe că este cel mai mare aliat al plăcerilor noastre gurmande, a găsit o soluție pentru a ne permite bucuriile gustative aduse de formula succesului: ciocolată + lapte + alune = plăcere, toate acestea cu un minimum de calorii și cu un minimum de risc pentru glicemie și colesterol!

Pe scurt, Sweeteria a inventat cremele tartinabile de ciocolata Sweeteria, primele creme de ciocolata fara zahar si fara ulei de palmier, cu indulcitori naturali, produse in Romania și lucrate manual!

Greentella, produsul Sweeteria, înlocuiește zahărul cu îndulcitori naturali: fie cu Dulcișor, îndulcitorul natural creat de Sweeteria pe bază de Stevia Rebaudiana și eritritol din porumb nemodificat genetic, fie cu pudră de agave. Astfel, aceste deserturi devin accesibile diabeticilor și de asemenea sunt compatibile cu dietele keto.

Pentru a crea aspectul tartinabil, este nevoie de grăsimi cu consistență specifică, dar Sweeteria a știut să evite uleiul de palmier care nu se bucură de o reputație prea bună în rândul nutriționiștilor cu uleiul de rapiță nehidrogenat. Uleiul de rapiță obtinut prin presare la rece este bogat în Omega 3 si Omega 6, are cel mai scazut continut de grasimi saturate dintre uleiurile de gatit disponibile si contine mai putin de jumatate dintre grasimile saturate care se gasesc in uleiul de masline. Consumul regulat de ulei de rapita contribuie la buna functionare a inimii si a creierului, la reducerea inflamatiilor, dar si la cresterea nivelurilor de energie. Uleiul de rapita sustine functia cognitiva, combate aparitia bolii Alzheimer si a dementei. Fiind foarte bogat in vitamina E, uleiul de rapita combate actiunea radicalilor liberi, prevenind aparitia tumorilor canceroase. Vitamina E are efecte benefice inclusiv asupra pielii, care se mentine supla si neteda, fara pete, riduri si semne de acnee.

Gama de Creme tartinabile din ciocolata fara zahar cuprinde Greentella – crema tartinabila Sweeteria, Greentella vegană și Greentella Sports, cu un conținut sporit de proteine.

 

Filter
 • Crema tartinabila din ciocolata si bucati crocante de alune de padure by Chef Laura Eremia

  5.00 out of 5
  38,00 lei
 • Greentella SPORTS 30% Proteine – Promo 2+1

  0 out of 5
  86,00 lei
 • NOU!

  Greentella SPORTS 30% Proteine

  0 out of 5
  43,00 lei
 • DE POST!

  Greentella Vegana – crema tartinabila Sweeteria Promo 2+1

  5.00 out of 5
  80,00 lei
 • DE POST!

  Greentella Vegana – crema tartinabila de ciocolata Sweeteria

  5.00 out of 5
  40,00 lei
 • Greentella – crema tartinabila Sweeteria 2+1

  5.00 out of 5
  66,00 lei
 • Greentella – crema tartinabila din ciocolata Sweeteria

  5.00 out of 5
  33,00 lei