Sweeteria lansează prima gamă de praline artizanale, fara zahar, realizată din ingrediente naturale

Sweeteria este primul laborator din România care produce dulciuri pe bază de îndulcitori naturali de cea mai bună calitate, pentru toți cei care pun sănătatea proprie și a familiei în topul priorităților.

Cu o lună înainte de cea mai așteptată lună a anului, luna cadourilor, Sweeteria oferă iubitorilor ciocolată și nu numai, una dintre cele mai dulci surprize, lansarea primei game de praline artizanale realizată din ingrediente  naturale.  Sweeteria a devenit astfel laboratorul alchimistului modern, în care puteți găsi produsele preferate în forme inedite, lucrate manual, cu migală și atenție pentru detaliu, în serie limitată, ceea ce asigură un flux continuu al procesului și, implicit, o prospețime permanentă a acestora.

Prima gamă de praline artizanale Sweeteria realizată din ciocolata belgiana fara zahar, conține două cutii cu 12 bijuterii din ciocolată, configurate astfel:

Cutia neagră conține 12 praline din ciocolată amăruie vegana cu umpluturi din Greentella (cremă de ciocolată fără zahăr Sweeteria), alune coapte, jeleu de sfecla roșie, pudră și bucăți de lămâie liofilizată. Pictura pralinelor este realizată cu unt de cacao și pudre de fruct, legume liofilizate și condimente: sfeclă, matcha, turmeric.

Cutia albă conține 12 praline din ciocolată albă și cu lapte cu umpluturi din Greentella, jeleuri de zmeură, căpșuni, mango, fructul pasiunii – una dintre ele conține și un strop de rom. Pictura pralinelor este realizată cu unt de cacao și pudră de zmeură liofilizată, turmeric, șofran și cărbune vegetal.

Filter
 • NOU!

  Praline Inimi cu indulcitor natural

  0 out of 5
  90,00 lei
 • NOU!

  Praline Perla cu indulcitor natural

  0 out of 5
  90,00 lei
 • REDUCERE!

  NOU!

  Praline artizanale de ciocolata fara zahar – Pachet promo

  0 out of 5
  170,00 lei
 • NOU!

  Praline artizanale de ciocolata alba si cu lapte, fara zahar

  0 out of 5
  90,00 lei
 • DE POST!

  NOU!

  Praline artizanale de ciocolata vegana fara zahar

  5.00 out of 5
  90,00 lei