Ce-ai zice dacă ai putea avea finețea și fantezia boemă a pralinelor belgiene artizanale, însă fără riscul glicemic și caloric reprezentat de zahăr? Având în plus garanția că ai de-a face cu produse 100% naturale?
Ei bine, deschide oricare din cutiuțele cu praline Sweeteria și le vei avea pe toate cele de mai sus! Plus un „wow“ de uimire pentru frumusețea fiecăreia dintre praline, învelite într-o glazură pictată manual în culori vibrante și absolut naturale!
Pentru că iubește din inimă și ciocolata, dar și sănătatea, Sweeteria a lansat prima gamă de praline artizanale, fara zahar, realizată din ingrediente naturale.
Sweeteria este primul laborator din România care produce dulciuri pe bază de îndulcitori naturali de cea mai bună calitate, pentru toți cei care pun sănătatea proprie și a familiei în topul priorităților.
Sweeteria a devenit astfel laboratorul alchimistului modern, în care puteți găsi produsele preferate în forme inedite, lucrate manual, cu migală și atenție pentru detaliu, în serie limitată, ceea ce asigură un flux continuu al procesului și, implicit, o prospețime permanentă a acestora.
Prima gamă de praline artizanale Sweeteria, realizată din ciocolata belgiana fara zahar, conține două cutii cu câte 12 bijuterii din ciocolată.
Cutia neagră conține 12 praline din ciocolată amăruie vegana cu umpluturi variate, glazurate și pictate cu unt de cacao și pudre de fruct, legume liofilizate și condimente: sfeclă, matcha, turmeric.
Cutia albă conține 12 praline din ciocolată albă și cu lapte cu umpluturi variate, glazurate și pictate cu unt de cacao și pudră de zmeură liofilizată, turmeric, șofran și cărbune vegetal.
Efectul wow este asigurat de când deschizi oricare dintre aceste cutii: aroma irezistibilă de ciocolată este dublată de un aspect lucios și colorat cu fantezie! Dar adevăratul efect wow vine atunci când afli că aceste produse conțin cu 20,5% mai putine calorii fata de un produs similar cu zahar. Aceasta deoarece în loc de zahăr am folosind îndulcitorul nostru natural cu zero calorii, care conține numai Stevia Rebaudiana și eritritol din porumb nemodificat genetic.
Am lucrat intens la consistența ciocolatei, dar am lucrat și la glazurile strălucitoare care sunt menite să protejeze pralina din ingrediente 100% naturale, ce pot suferi modificări firești prin oxidare de exemplu.
Am vrut să te facem să visezi, așa că ne-am lansat singuri provocarea de a reda prin pictură (cu vopsele 100% naturale) efectul pe care respectiva pralină îl va avea pe limba ta. Pe scurt, am desenat plăcerea folosind ingrediente din natură care fac ecou celor folosite în compoziția pralinelor.
Pentru verde intens folosim pudră de spirulină, alga miraculoasă cu proprietăți stimulante, detoxifiante și de regenerare.
Pentru verde crud folosim pudră de matcha. Celebrul ceai verde pudră japonez se servește în mod tradițional în ceremonia ceaiului și se prepară sub formă de spumă. Călugării budiști îl apreciază pentru potențialul său de a stimula concentrarea și a accelera metabolismul.
Pentru portocaliu folosim caroten din morcov, iar pentru roșu vibrant extract de suc de sfeclă roșie.
Rozul provine din pudră de zmeură liofilizată, care nu doar că aduce culoarea minunată, dar păstrează și aroma fermecătoare a fructelor suculente.
Pentru galben intens folosim rizomul magic de turmeric, care este în același timp un puternic antioxidant și antiinflamator.
Pentru galben auriu folosim chiar șofranul, cel mai scump condiment și colorant natural din întreaga lume.
Culoarea mov, lila sau albastru intens poate fi obținută cu ajutorul sucului sau pudrei de afine. Extractul de afine oferă antioxidanți puternici și elimină radicalii liberi.