Dieta Dulce By Sweeteria & Cabinet Nutritie si Dietetica NutriGo

Campanie intensiva de slabit sanatos si controlat, prin diete recomandate de nutritionist

Va provocam la 8 saptamani de Dieta Dulce, pentru a arata impecabil in tinuta de Revelion sau.. pentru a te simti impecabil in propria piele. Perioada de desfasurare a campaniei: 15 oct – 15 dec 2018.

In urma completarii formularului de mai jos, fiecare participant primeste, pe emailul personal, jurnalul alimentar si dieta nr 1, ambele semnate de medic nutritionist si dietetician Ionut Ignat.

La finalul fiecarei saptamani sunteti invitati sa trimiteti jurnalul completat, pt evaluari si sugestii viitoare, pe adresa nutrigo@nutrigo.ro.

Saptamanal va fi desemnat castigator participantul care are cele mai bune rezultate in saptamana respectiva. Acesta primeste un premiu Sweeteria – gustari si mic dejunuri pt intreaga Campanie.

Dietele cu numerele 2, 3, etc vor fi primite de catre participanti numai dupa verificarile si evaluarile efectuate de medicul nutritionist si dietetician Ionut Ignat.

Participantul care, la final – si in urma monitorizarii medicului nutritionist Ionut Ignat – obtine cele mai frumoase rezultate, primeste ca premiu un cos cu bunatati Sweeteria si un abonament (sedinte de dietetica si nutritie, personalizate) oferite de Cabinet Nutrigo, prin Ionut Ignat.

Intregul Regulament de organizare a concursurilor Sweeteria il gasesti accesand acest link.

Campanie incheiata

Norocul #Sweeteria iti surade

Invarte roata si bucura-te de reduceri sau livrare gratuita la cosurile tale de cumparaturi #farazahar! Vei primi, pe adresa de email completata, un COD UNIC valabil pentru un singur cos de cumparaturi.

INVART ROATA
Sunt de acord cu politica pentru prelucrarea datelor
Ascunde
Aminteste-mi mai tarziu
Inchide