Arta de a prepara unturile vegetale este plină de subtilități.

După cum unii pot cita zeci de modalități diferite de a face jumări, alții pot recita câteva sute de idei alternative pentru prepararea unor creme vegetale pe bază de uleiuri, așa-numitele unturi vegetale.

Dacă între jumări diferențele nu sunt totuși foarte mari, între unturile vegetale diferențele por fi mari și definitorii. Contează plantele oleaginoase sau semințele folosite, contează calitatea lor și modul în care li se păstrează prospețimea, conteazâ textura și eventualii îndulcitori și arome care se adaugă pentru a obține deliciul perfect.

Denumirea de „unt“ este desigur metaforică: aceste produse sunt 100% vegetale, respectiv vegane și de post. Însă ideea de „unt“ ar trebui să ne atragă atenția asupra dimensiunii recomandate pentru porțiile din aceste produse: ele se consumă exact ca untul, în cantitate moderată, deoarece au aport caloric ridicat. Chiar dacă sunt sănătoase, grăsimile sunt grăsimi și ele nu trebuie să dețină monopolul alimentației nimănui.

Sweeteria îi ajută pe amatorii de asemenea creme ajutându-i să le reducă aportul caloric! Dacă untul animal se poate lipsi și de sare și de zahăr, pentru a atinge perfecțiunea gustativă unturile vegetale au în general nevoie de o nuanță de dulce. Datorită îndulcitorilor 100 % naturali și 100 % fără calorii de la Sweeteria, respectiv extractul de stevia rebaudiana și eritritolul din porumb nemodificat genetic, unturile voastre vegetale preferate vin la pachet cu un minimum de calorii, dar cu maximum de savoare!

Filter
 • DE POST!

  Unt de caju indulcit natural Sweeteria

  5.00 out of 5
  45,00 lei
 • DE POST!

  Unt de alune de padure indulcit natural Sweeteria

  5.00 out of 5
  45,00 lei
 • DE POST!

  Unt de migdale indulcit natural Sweeteria

  5.00 out of 5
  45,00 lei
 • DE POST!

  Unt de arahide indulcit natural Sweeteria

  5.00 out of 5
  22,00 lei