Lupta cu adicțiile psihice de dulce

“Una din cruciadele permanente ale mele, ca și nutriționist și dietetician, este lupta împotriva obezității… și mai ales împotriva limitării uzului în alimentație a zahărului rafinat. Uzul excesiv al zahărului rafinat este primul responsabil de surplusul de țesut adipos și patologiilor conexe supra-ponderalității și obezității.

Din nefericire, creierul uman înregistrează consumul de zahăr ca o adicție – similară cu cea de droguri sau de alcool – și devine foarte dificil de combătut, în special la nivel psihic. Stresul zilnic, traumele emoționale și mai ales, obiceiul alimentar ne-echilibrat – constituie factori agravanți ai acestei adicții!

Dar, ca orice psiho-patologie, cu somatizare fiziologică proeminentă – poate fi rectificată și combătuta – cu informare, puțină voință îndrumată de specialiștii medicali și… un aliat de încredere!

O mare plăcere și încântare a fost când am descoperit un aliat în Sweeteria! Toate produsele Sweeteria nu conțin zahăr, sunt realizate doar cu ingrediente naturale, fiind primul și singurul laborator de dulciuri fără zahăr din România. O afacere pur românească, venită dintr-un suflet mare, care sprijină ca unealtă ideală toate cabinetele de diabetologie, nutriție, dietetică și boli metabolice și care poate deveni scutul, dar și arma de încredere a oricărui luptător în dietetică (fie el pacient, fie medic cruciat în lupta cu obezitatea).

Lupta cu adicțiile psihice de dulce, consumul de dulciuri nocturn, refularea emoțională în dulce și-au găsit acum răspunsul ideal pentru metabolism – Sweeteria – produse pe bază de îndulcitori naturali, fără repercusiuni metabolice asupra fiziologiei umane”.

Nutritionist Drd. Ionut Ignat
Consilier de alimentatie si schimbare de stil de viata
Cabinet NutriGo

Share this post

Comments (8)

 • Denisa Reply

  Sunt bune si pentru diabetici?

  16/07/2020 at 08:55
  • Pavel Elena Reply

   Toate dulciurile Sweeteria sunt realizate cu indulcitori naturali recomandati diabeticilor. Multa sanatate!

   16/07/2020 at 09:51
 • Draghina Mariana Florica Reply

  Ciocolata amaruie cu polen,cerealele…..de fapt tot ce am gustat pana acum de la #Sweeteria mi-a placut enorm !!! Sunteti de nota 10 !!!
  Multumim pt produsele minunate .❤

  04/02/2021 at 14:31
  • Beres Simona Reply

   Super bune si sanatoase toate produsele Sweeteria!Le ador pe toate!Merita incercate!

   12/02/2021 at 18:39
  • Cornelia Pop Reply

   Foarte bune produsele,mai ales banutii de ciocolata si napolitanele copii mei le adora

   09/11/2021 at 11:57
 • Mihai Miana Claudia Reply

  Recomand cu drag 5 stele

  04/02/2021 at 20:53
  • Ivan Dana Reply

   Mulțumim ca existați! Toate produsele sunt delicioase și utile pentru cei care își doresc sa elimine zaharul din alimentație, țin o dietă sau au diabet! Excelent!

   20/04/2024 at 08:47
 • Luță Mihaela Reply

  Foarte bune produsele Sweeteria,le ador!

  19/11/2022 at 14:03

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *