Blondie fara zahar
In perioada aceasta cu totii suntem mai atenti la ceea ce mancam, iar statul acasa este ocazia perfecta pentru a gati ceva delicios.
Aceasta blondie cu ciocolata alba, gem de zmeura si bezea este facuta fara pic de zahar si credeti-ma ca nu s-a simtit nici macar o secunda.
Am folosit produsele Sweeteria
indulcite natural, fara adaosuri si alte prostii.
Iar incepand de anul acesta veti putea gasi astfel de bunatati in toate magazinele DM.
De ce aveti nevoie?
-2 oua;
-1 cana de faina;
-ciocolata alba fara zahar Sweeteria;
-4 linguri de indulcitor Dulcisor;
-Gem de zmeura fara zahar Sweeteria;
-100g de unt;
-1 praf de copt.
-o pastaie de vanilie/esenta de vanilie.
Cum se face?
1.Intr-un bol amestecati faina, praful de copt, Dulcisor, vanilia si galbenusurile celor doua oua.
2.Intr-un al doilea bol topiti la bain-marie ciocolata alba si untul, adaugati dupa ce s-au racit putin in amestecul de galbenusuri si faina.
3.Intr-un al treilea bol bateti albusurile impreuna cu un praf de dulcisor, pana cand capata consistenta densa ca de bezea.
Coaceti aluatul format din primele doua boluri la 180 de grade, pana cand acesta capata o crusta aurie cu mici crapaturi.
Lasati sa se raceasca, timp in care coaceti bezeaua intinsa pe aceeasi tava (pentru a avea aceleasi dimensiuni ca blatul), timp de 60-70 de minute la 100 de grade celsius.
Dupa ce bezeaua s-a copt, pe blatul de ciocolata alba intinde-ti un strat din gemul de zmeura fara zahar si asezati stratul crocant de bezea.
Taiati in felii, cuburi sau oricum va place.
Lasă un răspuns