Cheesecake fără coacere #fărăzahăradăugat

Pentru toți copiii, “cu mic, cu mare” am pregătit ceva dulce #fărăzahăradăugat , un cheesecake fără coacere, la rece, cu ciocolată albă de la #sweeteria.  Rețeta e foarte simplă, gata in 20 de minute, o las aici, poate vreți să încercați și voi.           

Cum procedăm?!  

✅ pentru blat am pus in blender biscuiți digestivi fără zahăr (găsiți la supermarket in zona de produse pentru diabetici!) amestecați cu unt topit. Amestecul de unt și biscuiți este blatul, îl așezati intr-o tavă cu inel și-l presați cu o lingură sau cu podul palmei.  

✅ crema este din mascarpone, am avut de la #meggleromânia (puteți folosi ce mascarpone doriți sau cremă de brânză natur!). Am amestecat la viteză mică cu puțin lapte și îndulcitor, după gust mascarponele și am pus in el ciocolată albă topită, de la #sweeteria , cu puțin unt și vanilie (un baton de vanilie e suficient !). Această cremă o așezati repede peste blatul din tavă și o nivelați.  ❗️Pont: trebuie să vă grăbiți – ciocolata topită in contact cu mascaropne rece, se întărește repede.  

✅ ornați cu ce vă place… fructe proaspete, bucăți de ciocolată, flori, ce vă place și dați la rece pentru 3 ore! Gata… un dulce sănatos și delicios, bun oricând pentru un răsfăț de Weekend !                

Un sfârșit de săptămână plin de bucurie să aveți, rămâneți sănătoși și frumoși! 

Recipe and photo credit Anetta Coman

Share this post

Comment (1)

  • Andreea Reply

    Oficial o iubesc pe Anetta Coman!super retete si foarte prezentate!

    15/10/2019 at 15:28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *