Cheesecake la micul dejun

Ma pot considera fericit pentru ca atunci cand am „pofta” sau „chef” de dulce am in SWEETERIA un aliat de incredere.

Azi m-am trezit cu pofta de ceva dulce asa ca am facut un cheesecake la pahar alaturi de produsul meu preferat, unt de arahide!

Ingrediente:

  1. branza slaba de vaci 180 gr
  2. unt de arahide Sweeteria 40 gr
  3. sfere din cereale cu cacao Sweeteria 30 gr
  4. ulei de cocos 10 gr
  5. scortisoara 2 gr
  6. miez de baton de vanilie 3 gr

Preparare

  1. Pregatim blatul din 10 grame de buline de ciocolata date prin blender si 10 grame de ulei de cocos topit si scortisoara
  2. Branza de vaci o amestecam cu unt de arahide pana se incorporeaza apoi adaugam 10 grame de buline de ciocolata
  3. Montam intr-un pahar blatul apoi adugam crema si ornam cu buline de ciocolata, unt de arahide si pudram cu scortisoara.
    Dam la rece toata compozitia si servim dupa 2 ore.

Sursa: http://cristianpascuta.ro/cheesecake-la-micul-dejun/

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *