Halloween Brownie
Pentru ca se apropie Halloween, am pregatit o reteta usoara pentru un dulce fara zahar, cu indulcitori naturali si ciocolata Sweeteria.
Ingrediente:
– pentru negresa/brownie:
150g unt
250g banuti din ciocolata amaruie 70% cacao Sweeteria
4 oua
100g dulcisor Sweeteria
1 lingurita vanilie
130g faina
un praf de sare
35g cacao pudra – optional
– pentru stratul de crema:
200g crema de branza Philadelphia
10g dulcisor Sweeteria
1 ou
1/2 lingurita vanilie
colorant alimentar (pentru a capata o nuanta “Spookie”)
Incalziti cuptorul la 175° C.
Topiti untul si banutii de ciocolata Sweeteria in acelasi recipient.
Separat, bateti ouale si zaharul cu un tel pentru aproximativ 2 minute.
Peste oua si zahar adaugati mixul de unt si ciocolata si vanilia.
Adaugati si ingredientele uscate: faina cernuta, cacao pudra si praful de sare. Amestecati usor pana se incorporeaza toate ingredientele.
Puneti aluatul in forma si pastrati cateva lingurite pentru decor.
Pentru crema:
Intr-un castron mediu, adaugati crema de branza, zaharul, oul si vanilia. Se amesteca pana se omogenizeaza.
Adaugati colorantul alimentar portocaliu si amestecati pentru a obtine culoarea aleasa.
Intindeti usor stratul de branza crema deasupra aluatului de brownie.
Puneti cateva linguri din aluatul ramas de brownie si modelati usor cu ajutorul unui cutit.
Coaceti timp de 30-35 de minute (in functie de preferinte, daca vreti aluatul mai umed sau mai uscat). Lasati sa se raceasca complet inainte de feliere.
sursa: https://thebeautycorner.ro/index.php/2020/10/26/halloween-brownie-sweeteria/
Lasă un răspuns