Prajitura Rapida cu Greentella
Prajitura Rapida cu Greentella
De mult am asteptat aceasta noua gama de la Sweeteria si este cred ca completa de acum. Aceasta noua colectie de produse ne prezinta multa ciocolata belgiana indulcita cu indulcitor natural cu zero calorii. Banutii de ciocolata belgiana cu 40%, 50% si 70% cacao. Se topesc repede in creme, se pot folosi la glazuri, dar si la bauturi calde.
Cu alte cuvinte se pot adapta usor la retete. Banutii de ciocolata alba contin unt de cacao si de asemenea se pot folosi la creme si glazuri.
Vedeta acestei colectii este insa Crema de cacao cu alune – Greentella. Poate fi consumata pe paine, la prajituri sau chiar si ca glazura sau la tiramisu.
Am ales sa va prezint o prajitura ultra rapida pregatita in nici 10 minute cu Greentella. Nu intotdeauna avem timp sa pregatim ceva dulce mai ales daca ni se anunta musafiri neanuntati. Zic ca aceasta varianta de prajitura este perfecta in astfel de situatii. O alta retete interesanta cu crema Greentella ar fi Fursecurile cu crema Greentella.
Prajitura Rapida cu Greentella
1 ou
3 linguri indulcitor natural
1/4 lingurita praf de copt
3 linguri Greentella
3 linguri lapte
3 linguri ulei
4 linguri faina
Preparare Prajitura Rapida cu Greentella
Intr-un vas punem faina, oul, laptele, uleiul, indulcitorul, praful de copt si Greentella. Amestecam totul cu un tel sa nu ramana cocoloase. Compozitia se pune in cani mai mici sau in 2 cani mai mari. Eu am folosit 6 canute mai mici, dar la pozat au ramas doar 3.
Canile nu se umplu decat pe jumatate. Se pun la cuptorul cu microunde pentru 2 minute la temperatura cea mai mare. Se scot si se face proba cu scobitoarea. Daca pe scobitoare ramane urma de compozitie mai punem pe 30 de secunde. La mine au fost necesare 2,5 minute pentru ca prajitura sa fie coapta.
La final se poate orna cu frisca peste care putem razui banuti de ciocolata si orna cu fructe de padure. Ultima varianta am ales-o la cererea familiei.
Pot sa zic ca a iesit o prajitura pufoasa si ciocolatoasa de nici mie nu mi-a venit sa cred ochilor ca in doar cateva minute se poate prepara ceva atat de bun.
Va doresc spor la prajiturit!
Lasă un răspuns