Tartă fără coacere cu cremă de brânză, ciocolată albă și fulgi de migdale

In reteta de astazi am înlocuit clasicul zahăr cu Dulcișor de la Sweeteria, am folosit bănuți de ciocolată albă Sweeteria, iar pe deasupra am pus fulgi de migdale – o deliciozitate! Bașca, se face extrem de repede .

Ingredientele menționate mai jos sunt pentru o formă cu fund detașabil cu diametru de 24 cm.

De ce ai nevoie pentru această bunătate de prăjitură:
– 600 gr. cream cheese
– 250 gr. bănuți ciocolată albă Sweeteria
– 400 gr. biscuiți digestivi
– 120 gr. unt
– 4 linguri lapte
– fulgi de migdale
– păstaie de vanilie
– 50 gr. Dulcișor Sweeteria

În primă fază am mărunțit bine de tot biscuiții la robot, până au devenit ca un nisip, apoi i-am amestecat cu untul topit și am tapetat fundul tăvii cu compoziția obținută. Tava se bagă la cuptor pentru 8-10 minute, până se rumenește.
Într-un bol am pus laptele și bănuții de ciocolată, apoi am topit tot, amestecând ușor, la bain-marie. Între timp am amestecat crema de brânză cu vanilia și Dulcișor, la final adăugând ciocolata topită.
După ce am scos blatul din cuptor, l-am lăsat să se răcească, apoi am adăugat crema, am presărat un strat generos de fulgi de migdale și am băgat tot la frigider pentru câteva ore.

Sursa Reteta: https://theodoraistrati.wordpress.com/2020/06/22/tarta-fara-coacere-cu-crema-de-branza-ciocolata-alba-si-fulgi-de-migdale/

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *