Fursecuri cu crema Greentella
Ingrediente
Aluat
200g unt 82 % grasime
380 g faina alba
4 linguri indulcitor natural din Stevia si eritritol
1/ 2 baton vanilie sau esenta de vanilie
1 ou
un praf de sare
Crema
Greentella
Glazura
50 g banuti ciocolata amaruie fara zahar Sweeteria
50 ml frisca lichida
Untul la temperature camerei se mixeaza cu indulcitorul,sarea si semintele din batonul de vanilie pana devine spumat. Se adauga oul si se continua mixarea pana la incorporare. La final se adauga faina si se mixeaza pana ce aluatul devine sfaramicios. Aluatul se aduna cu mana pana se obtine o bila compacta si omogena. Se imparte in doua si se intinde pe o planseata infainata.
Se decupeaza dupa preferinta in diferite forme, se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se tin la frigider pentru 20 de minute.
Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 14 min. Se scot din cuptor si se lasa la racit pe un gratar.
Cat timp fursecurile se racesc, se pregateste glazura de ciocolata
Frisca incalzita pana aproape de punctul de fierbere se rastoarna peste banutii de ciocolata. Se amesteca pana la omogenizare apoi poate fi folosita.
Se umplu cu Greentella si se decoreaza cu gratar de ciocolata.
Lasă un răspuns