Mic dejun cu musli

Bună dimineața, Oameni Frumoși!

Să ne colorăm ziua frumos, cu un mic dejun hrănitor, bogat în vitamine și minerale! Adesea afirmăm, pe bună dreptate, că “mâncăm din priviri”! Cât se poate de adevărat: culorile ne bucură privirea, ne săturăm privind?! E foarte important să ne placă și vizual ce avem în farfurie, dincolo de miros și gust, partea vizuală este importantă: a mânca este o plăcere care trebuie să ne bucure pe deplin și sufletul… nu doar să ne satisfacă o nevoie instinctuală, primară, de foame! Dar gata cu teoria… ce avem astăzi la micul dejun?!

Simplu: musli de la #sweeteria fără zahăr adăugat, cremă mascarpone de la #meggleromânia și multe fructe, pline de culoare și vitamine! Puteți foarte bine să mâncați această combinație și la gustare sau ca și desert!

Mod de preparare:
– aveți nevoie de pahare transparente sau cupe de înghețată în care să puneți câte o lingură de musli simplu
– separat bateți la viteză mică crema mascarpone cu câteva linguri de lapte și o lingură de pudră de ștevia dacă vă place mai dulce (eu am adăugat doar lapte !), obtineți o supmă ușoară, aerată pe care o așezati in straturi, în pahare peste musli.
– alternați straturile de cremă și musli cu fructe proaspete (sau fructe de pădure congelate !), alegeți fructele voastre preferate, fructe de sezon, orice aveți la îndemână! Eu am ales fructe proaspete de pădure și mango ( pe care l-am decupat in formă de stea cu o formă de biscuiți!).
– 1 porție/ 1 pahar (150 g) = cca. 320 calorii dacă folosiți fructe de pădure (fructe cu indice glicemic redus). Fructele de pădure au calorii mai puține!

Vă puteți bucura oricând de acest desert cu musli, nu doar la micul dejun! Vă recomand cu drag să încercați și alte dulciuri fără zahăr adăugat intrând pe www.sweeteria.com.ro, vă așteaptă aici o mulțime de promoții, în limita stocului disponibil!

O zi minunată să aveți și o săptămână plină de reușite! Rămâneți sănătoși și frumoși!

Recipe, food style and photo Anetta Coman

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *