Tarte cu dulceata de mure, unt de arahide si banuti de ciocolata Sweeteria

Ingrediente:

-6 coji de tarte

– 6 lingurite dulceata de mure Sweeteria

-6 lingurite unt de arahide Sweeteria

-100 gr. banuti de ciocolata alba Sweeteria

-150 gr. banuti de ciocolata neagra (70 %) Sweeteria

-6 linguri de frisca neindulcita

Decor:

-alune, nuci, migdale, caju

-mure proaspete

-crengute de menta

-razatura din minitabletele de ciocolata Sweeteria

-optional:foita de aur

Mod de preparare:

1.Punem in fiecare coaja de tarta cate o lingirita dulceata de mure, si cate o lingurita unt de arahide.

2.Punem la topit pe baie de abur banutii de ciocolata alba cu 2-3 linguri de frisca.Cand incep sa se topeasca, amestecam bine pana ne rezulta o ciocolata fluida si matasoasa.

3.Impartim ciocolata alba in fiecare tarta si apoi le dam la rece pentru vreo 15 minute pana ciocolata se intareste putin.

4.Cat timp stau tartele la rece, punem la topit pe baie de abur banutii de ciocolata neagra cu vreo 5 linguri de frisca.Cand incep sa se topeasca, amestecam pana ne rezulta o ciocolata fluida si matasoasa.

5.Scoatem tartele de la rece si umplem pana sus fiecare tarta cu ciocolata neagra.

 6.Le dam la rece pentru vreo jumatate de ora.

7.Le scoatem apoi si le decoram cum dorim.Eu am folosit alune, migdale, caju, nuca, mure si am finalizat cu razatura din minitabletele de ciocolata, frunzulite de menta proaspata si o foita de aur.

8.Servim tartele reci!

S-aveti pofta delicioasa!

sursa : https://angi-food.blogspot.com/2019/03/concurs-si-o-delicioasa-tarta-cu.html

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *