Tiramisu: Repede, bun si incanta privirea

Astăzi înveți și tu o nouă rețetă de tiramisu. Una și mai bună ca cea pe care ai savurat-o vreodată. O nouă prăjitură tiramisu ce va rescrie poveștile tale în fiecare zi, cu care nu vei dezamăgi pe nimeni. Iar pe cei care nu sunt adepții dulciurilor, îi vei face să ”păcătuiască” în cel mai delicios mod cu putință.

Tiramisu – ocazia perfectă să cucerești cu gustul bun

Tiramisu ca la mama lui acasă e foarte bună. Prăjitura autohtonă este și ea savuroasă, dar astăzi, dacă e momentul dulce, să fie până la capăt. Am reinventat această delicatesă culinară dulce, iar acum împart cu tine secrete prețioase.

Nu-i nimic greu de realizat, nu-i complicat. Ai nevoie doar de produsele ideale, de cea mai bună calitate și de foarte multă imaginație. Bucătăria e o artă, prăjitura este o artă desărvârșită și niciodată nu a fost mai ușor să înveți și să încânți papilele gustative – cu desertul perfect, realizat cu desăvârșire chiar și de bucătăresele începătoare.

Momentul dulce vă aduce în atenție o prăjură veche, dar mereu nouă. Oferă șansa unei clipe să te cucerească prin savoare, prin atenția la detalii și gust special. Crezi că tiramisu nu poate cuceri orice pretențios prin gust, dar și prin ceea ce se vede? Te asigur că acest nou tiramisu va fi pe placul tuturor!

Tiramisu cu Meggle și Sweeteria – transformă vechea poveste  într-un basm culinar

Meggle

Cum să faci tiramisu și să-ți iasă perfect încă de la prima încercare? Simplu cât ai spune prăjitură: cu produsele Meggle. Da, cu Meggle din fericire și cu delicioșii bănuți de ciocolată Sweeteria. Nu va fi nimic mai simplu și mai plăcut în bucătărie, în timpul săitămânii sau în weekend. Meggle este aliatul ideal pentru prăjituri irezistibile. 

Meggle s-a transformat foarte repede, din afacere de familie, într-o companie de încredere, la nivel internațional. Meggle oferă produse de cea mai bună calitate și în țara noastră, produse obținute din ingrediente naturale.

Sweeteria este raiul ciocolatei – delicioasă, fină, obținută din ingrediente 100% naturale. Bănuții de ciocolată Sweeteria sunt cele mai atrăgătoare dulciuri pentru copii, dar nu numai. Bănuții de ciocolată sunt cele mai căutate produse Sweeteria atunci când vine vorba de evenimente grandioase: nunți, petreceri de botez sau pentru copii.

Reinventarea prăjiturii turamusu  – calitate, bun gust, preț și mai bun

E atât de bună tiramisu, încât aș savura câte o porție generoasă în fiecare zi, la desert, Și pentru că este atât de bună, atât de ușor de făcu, măcar din când în când merită să fie reinventată, îmbunătățită.

Ești gata să afli cum poți să te bucuri de un nou desert folosind produse de la Meggle și Sweteria? Perfect. Să-ți spun secretul meu.

Noua prăjitură Tiramisu cu cremă Meggle, fructe și cioclolată Sweeteria

Dar de această dată o să avem și câteva ingrediente surpriză, care va face ca tiramisu să se transforme într-o altfel de prăjitură – rafinată și cu gust intens și bogat. 

Pentru această prăjitură savuroasă ai nevoie de următoarele ingrediente: – 400 gr. biscuiți (sau pișcoturi) – O cutie compot de ananas – un gălbenuș de ou – O  cutie de  Creme Patisserie în loc de branza Mascarpone – 500 ml frisca Creme Patisserie de la Meggle – 40 de gr de nucă de cocos

Ingrediente opționale (dar eu nu aș sări peste ele) – 70 ml rom – 50 ml cognac – 20 ml Maraschino.

Pentru decor – Creme Patisserie Decor  – bănuți de ciocolată Sweeteria (din ciocolată albă și neagră) – ananas sau alte fructe preferate

Mod de preparare a noului Tiramisu

Scurge ananasul din compot și păstrează sucul – tot pentru această rețetă. 

Pune Creme Patisserie de la Meggle într-un bol încăpător, adaugă gălbenușul și 10  ml de rom, 5 ml de cognac și 5 ml de Maraschino. Toate aceste ingrediente se amestecă bine – până compoziția este eomogenă.

Peste compoziția de Creme Patisserie de la Megle, ou și tărie, se adaugă treptat,  frișca Creme Patisserie.

Până se odihnește puțin amestecul, te poți ocupa de sucul de ananas, pe care trebuie să-l amesteci cu restul de alcool (rom, cognac și Maraschino), în care însiropezi ușor biscuții sau pișcoturile.

Biscuiții sau pișcoturile însiropate cât să nu se sferme, îi vei așeza frumos pe fundul vasului în care te-ai decis să pregătești desertul-minune. După, peste patul de biscuiți pui un strat de cremă delicioasă. 

Noutatea la acest tiramisu este prezența fructelor: după primul strat de cremă adaugă bucăți de ananas și fulgi de nucă de cocos. Abia apoi continui cu următorul strat de biscuiți și cremă. 

La final, când ai terminat de montat tiramisu, nu-ți rămâne decât să ornezi prăjitura – pe care ar fi bine să o lași la rece, în frigider, peste noapte. De ce? Ca să fie și mai bună. Ideea e că, dacă stă câteva ore, aromele se vor împrieteni, te vor răsfăța și răsplăti pentru răbdarea ta.

Decorul

Pentru decor ai nevoie doar de imaginație. Joacă-te așa cum vrei. Ornează toată prăjitura cu ajutorul tău de nădejde Creme Patisserie Decor. După folosește-te de imaginația de moment și lasă bănuții de ciocolată (albă și neagră), fructele să-ți desăvârșească desertul.

Tiramisu cu cremă Meggle, fructe și ciocolată Sweeteria – noul desert perfect

Desertul perfect îndrăgit de toată lumea. Pregătește-te să fii rugată tot mai des să pregătești acest desert spectacular.

Meggle și Sweeteria – bucuria nesfârșită a momentului dulce!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *